Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Wonderful Indonesia – Förening i mångfald

Majoriteten av befolkningen är muslimer, medan Balis befolkning är hinduer. Romersk Katolicism är anammat av majoriteten av befolkningen på platser som Minahasa i norra Sulawesi, höglandet i Toraja i södra Sulawesi, på Östra Nusa Tenggaraön, i stora delar av Papua, höglandet i Batak såväl som Niasön i norra Sumatra. Religionsfriheten är garanterad av myndigheten, som står definerat i Första Principen om Statens Filosofi ”Pancasila” som upprätthåller en ”Tro på en högststående Gud”.

Många etniska grupper i Indonesien lever fridfullt sida vid sida. Indonesisk konst och kultur visar på många utländska influenser, såsom den kinesiska fenixfågeln och draken, arabisk kalligrafi, och elefanttryck från Indien på batiktyger.

auto"">

APR,Indonesien Specialisten

Varför Asien Paradisresor?


 

 

Vi är expert på resor till Indonesien i Skandinavien och Baltikum. Vi designar turer till alla större öar i Indonesiens Archipelago,från Sumatra till Papua.Främja hållbar turism som gynnar lokalbefolkning/lokalsämhällena

Kvalitet och Personlig service


 

Vi brinner för resor och strävar efter att ge våra kunder de mest minnesvärda & givande reseupplevelserna

Vi skräddarsyr din resa


 

Vill du ändra något i våra färdiga paketresor så skräddarsyr vi efter er önskemål så långt som det bara är möjligt.

Alla pågående kampanjer

Oavsett om det är för affärer eller fritid kan du alltid spara mycket mer med Asienparadisresor. Se alla våra pågående kampanjer här

Lär dig nu, uppskatta för alltid

Att resa är det perfekta sättet att öppna ett barns värld för möjligheter och underverk. Kraftfulla upplevelser leder till nya intressen, och exponering för olika kulturer, språk och miljöer hjälper dagens barn att bli morgondagens ansvarsfulla, väl avrundade vuxna. Våra familjeresor levererar en fasninerade blandning av äventyr och utbildning som är så roligt att de inte ens inser att de lär sig något hela tiden.

APR UTVALDA RESOR

Asien Paradisresor har i samarbete med World Animal Protection tagit ställning mot användningen av djur i underhållningsindustrin.  Vi har aktivt arbetat för att främja djurens välbefinnande.

Med ett starkt engagemang för hållbarhet tycker vi att det är viktigt att vi inte bara bryr oss om vårt samhälle utan också om djurens välbefinnande.