Om Asienparadisresor

ASIEN PARADISRESOR – Your Easy Access to Indonesia

Att semestra i Indonesien är en oförglömlig upplevelse som ger minnen för livet! Denna vackra ”sträng av smaragder på ekvatorn” har över 17 000 öar belägna mellan två kontinenter – Asien och Australien – och två hav – Stilla havet och Indiska oceanen.

Med sin naturliga skönhet , den mångsidiga kulturen och det berömda gästvänliga folket gör Indonesien till ett av favorit-turistmålen i världen.

Dessutom, förbättrad tillgängligheten med ett brett utbud av internationella och regionala flygbolag som flyger till stora semestermål som Jakarta, Bali, Yogyakarta, Makassar, Lombok med flera.

Asien Paradisresor har under åren byggt upp ett rykte som experter på resor till Indonesien, i både Skandinavien och Baltikum. Vi skräddarsyr turer till alla större öar i Indonesiens skärgård, från Sumatra till Papua. Vår filosofi är kvalitet och personlig service, då kvalitet och personlig service för oss betyder allt när det gäller resor.

Vi vill främja en hållbar turism som gynnar lokalbefolkningen och lokalsämhället. För att göra detta möjligt arbetar direkt med lokalbefolkningen i så stor utsträckning som möjligt, skyddar vilda djur och arbetar för minsta möjliga påverkan på miljön.

Vi brinner för resor och strävar ständigt efter att ge våra kunder de mest minnesvärda och givande reseupplevelserna.

Ha en bra resa med Asien Paradisresor!